NORA HOOGEVEEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 637 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Nora Hoogeveen. Meer weten? Ontdek meer

5 okt 2022 om 21:36 Het eten was heerlijk en goed verzorgd, we hebben er weer van genoten.
5 okt 2022 om 20:56 Altijd goed eten warm en lekker.maar mag van mij wat meer gekruid zijn het vlees
1 okt 2022 om 20:59 Netjes, op tijd en lekker Gratis drinken gekregen bij het wachten
26 sep 2022 om 22:17 De bezorgtijd was bijna 2 uur op maandagavond. Dat vonden we wel extreem lang. Ik kon maar tot 90 minuten aangeven, maar was 105 minuten. Ter compensatie kregen we excuses en twee blikjes frisdrank. De bestelde salade ontbrak. Het eten was lekker.
26 sep 2022 om 20:47 Eten kwam veelste laat. Vervolgens komt er een oudere bezorger met de bezorgtas openhangend aan de deur. Pizza stond rechtop dus alles was er af gelopen en al het vetsap zat in de tas dus alles zat er onder. In de kipfilet zaten botjes. Dit x bagger!
22 sep 2022 om 19:54 Goede maaltijd , lekker warm verse salade kort om goed
15 sep 2022 om 9:19 Goed eten, snelle bezorging
11 sep 2022 om 19:14 Goed
10 sep 2022 om 18:47 Zeer snelle bezorging!
10 sep 2022 om 17:37 Spareribs was heerlijk, nog lekker warm en snelle bezorging
9 sep 2022 om 20:31 Snel bezorgd, goed warm. Patat mag iets knapperiger.
7 sep 2022 om 21:06 Bestelling was niet gaar rook ook niet echt fijn. en niet het juiste product. Ik had een kapsalon groot besteld. En geen schotel.